Partidul Republican: Cerem urgent ca echipamentele și infrastractura ISU să fie reînnoite și consolidată

Partidul Republican (PR) se arată îngrijorat cu privire la capacitatea autorităților române de a preveni pagubele sau interveni în cazul unor seisme pe teritoriul țării.
PR propune urgentarea măsurilor de îmbunătățire a echipamentelor și a infrastructurii echipelor de intervenții după ultimul raport al I.G.S.U.

“Raportul I.G.S.U. ne arată că nu stăm deloc bine în caz de cutremur, suntem îngrijorați după ce am văzut ce s-a întâmplat în Italia, autoritățile trebuie să se mobilizeze și să urgenteze reînnoirea echipamentelor echipelor de intervenții precum și consolidarea sediilor acestora”, a declarat Gabriel Simsekçakan, purtătorul de cuvânt al partidului.

Potrivit PR, Primăria Capitalei și Primăria Sector 5 fac o mare greșeală prin alocarea de fonduri bugetare pentru Catedrala Mântuirii Neamului în loc să se preocupe de starea clădirilor din București.

“Acei bani dați pentru Catedrala Neamului de primării trebuiau să fie prioritizați altfel, pregătirea echipelor de intervenții și reînnoirea echipamentului acestora este cu mult mai importantă, vorbim de dreptul la viață al cetățenilor care nu permite amânare”, a continuat purtătorul de cuvânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *