Despre noi

Puternici prin unitate!

Mesajul de incredere al Partidului Republican din Romania pleaca de la convingerea ca energiile creatoare ale poporului roman pot fi reaprinse printr-un proces de reinnoire a societatii romanesti si prin formarea unei clase politice apta sa-i conduca pe romani pe caile unei civilizatii puternice. Partidul va fi sprijinul cel mai puternic pentru adaptarea tuturor la schimbarile pe care viitorul le va aduce.

Prioritatea partidului o reprezinta relansarea dezvoltarii economiei romanesti, o relansare durabila si de calitate care sa duca la imbunatatirea calitatii vietii.

Partidul Republican din Romania doreste o societate deschisa care sa promoveze persoanele in functie de calitatile lor, indepartand barierele economice si sociale si in care dezvoltarea libera a fiecaruia sa contribuie la dezvoltarea libera a tuturor, aparand pe toti cei vulnerabili, exploatati din punct de vedere economic, social si de grup.

Partidul promoveaza competitia libera a valorilor in slujba interesului national prin adoptarea unor forme de dialog si de parteneriat politic corect, transparent si eficient.

Partidul Republican din Romania sustine ca statul trebuie sa-si foloseasca tot potentialul spre a investi in cercetare, educatie, cultura, sa se mobilizeze pentru a genera noi initiative antreprenoriale, ajutand astfel tinerele generatii – fortele creative ale natiunii.

Partidul Republican din România a fost fondat prin semnăturile a 26.810 de cetăţeni români cu drept de vot.

puternici-prin-unitate-